Massage

Deze massage is erop gericht om het gehele lichaam te laten ontspannen. Waarbij gedachten vervagen en je meer mentale rust ervaart. Van denken naar voelen. Het lichaam kan op een dieper niveau openen, waardoor de energie beter door het lichaam stroomt. Lichaam en geest komen in balans. De basis van deze ontspanningsmassage is TuiNa massage in combinatie met Holistic pulsing en andere technieken. Ook is deze ontspanningsmassage in een coachingstraject als onderdeel mee te nemen.

Ontspannende TuiNa massage en Holistic Pulsing in Almere

TuiNa Massage

TuiNa (spreek uit twiena) is in China al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de geneeskunde.

TuiNa massages stimuleren en reguleren het meridiaan systeem waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Op die manier komen lichaam en geest weer in balans en verminderen of verdwijnen klachten. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (levensenergie), bloed en voedingsstoffen stromen. Zo zorgen ze ervoor dat er gezondheid, innerlijke rust en evenwicht is.

TuiNa massages verbeteren het welzijn van het lichaam en heeft een goede invloed op het zenuwstelsel. De weerstand van het lichaam verbeterd en afvalstoffen worden uit het lichaam verdreven. 

Een TuiNa massage bestaat uit verschillende technieken, zoals acupressuur (drukpuntmassage), strijkingen, kneden en strekkingen.

Holistic pulsing

Holistic Pulsing is het lichaam ritmisch bewegen. Het bestaat uit het ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam. De pulsen kunnen variëren van minuscuul klein tot groot, van zacht tot krachtig en van gelijkmatig tot verrassend. Pulsen geeft vaak een gevoel van koestering en geborgenheid wat veiligheid geeft om in overgave aanwezig te zijn bij wat er te ervaren is.

Aanbod

Vitaliteitscoaching

Ademcoaching

Massage

Yoga en Qigong

Contact

Adres
Walmolenstraat 44
1333 CC Almere

contact@estherhadassa.nl
06 – 28 15 51 12

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring