Esther Hadassa

Gepassioneerd, intuïtief, creatief, reislustig, vriendelijk, sportief en open

Wat leuk dat je meer over mij wilt lezen!

Ik hou van creëren, reizen, nieuwe dingen ontdekken, gezond en lekker eten, wandelen, fietsen en dansen. Vooral veel tijd in de natuur doorbrengen maakt mij blij en dankbaar. Elk jaar loop ik een camino (pad) naar Santiago de Compestella of een andere wandelroute. Eenvoud, mij wandelend verplaatsen en de gehele dag in de natuur zijn brengen mij de ultieme mentale ontspanning en nieuwe inzichten. Dat maakt mij altijd blij (zie foto)!

Eén van de veranderingen in mijn leven ontstond tijdens een uitdagende en inspirerende fietsvakantie alleen in Bali, waar ik besloot mij meer te gaan verdiepen in verschillende manieren van werken met lichaam en geest. Sindsdien heb ik de volgende opleidingen/cursussen/workshops gevolgd:

 • Zhineng Qigong level 1 en 2
 • Aanvullende docententraining in China
 • Hatha Yoga in India
 • Yin Yoga, Yoga Nidra en Restorative Yoga
 • Yoga Pranala in Bali
 • Mindfulness trainer
 • TuiNa massage en Holistic pulsing massage
 • Vrouwenvallei opleiding (dans, qigong, yoga, tantra)
 • Ademcoach (trauma en emotie release)
 • Ademcoach (gezondheid en ziektes)
 • Vitaliteitscoach
 • Vele bijscholingen

Het mooie van dit alles is dat alles samenvalt en te combineren is. En dat doe ik graag!

Esther Hadassa loopt de Camino Primitivo naar Santiago de Compostella

Aanbod

Vitaliteitscoaching

Ademcoaching

Massage

Yoga en Qigong

Contact

Adres
Walmolenstraat 44
1333 CC Almere

contact@estherhadassa.nl
06 – 28 15 51 12

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring