Vitaliteits-coaching

Vitaliteit is de hoeveelheid levenskracht/energie die je ervaart op een holistische manier, oftewel in zijn geheel. Daarbij zijn onderstaande onderdelen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je hebt ze allemaal, ze horen bij jou. Ze voeden en ondersteunen elkaar als ze in balans zijn. Hoe sta jij ervoor? Welke onderdelen verdienen jouw aandacht? Door middel van coaching help ik je ze één voor één in balans te brengen, zodat jij je sterk, fit en zelfverzekerd voelt! Ook Yoga en Qigong lessen zijn zeer waardevol in dit proces.

Fysiek

Hoe ziet jouw levensstijl eruit? Hoe vaak beweeg of sport jij? Wat geef jij je lichaam te eten en te drinken? Hoe goed slaap jij? Op wat voor manier verzorg jij je lichaam nog meer?

Mentaal

Hoe is jouw concentratie, heb je overzicht en wat voor gedachten gaan er door jouw heen en ben je daar bewust van? Breng je regelmatig je aandacht naar binnen in plaats van naar buiten?

Emotioneel

Emoties zijn er om ze te voelen, zodat ze verwerkt kunnen worden. Hoe ga jij met emoties om? Voel en herken jij jouw emoties en neem je er tijd voor? Zijn er onverwerkte trauma’s?

Sociaal

Hoe ziet jouw sociale omgeving eruit? Ga je er regelmatig op uit om mensen te ontmoeten? Zijn er mensen om jouw heen die jou steunen in moeilijke tijden? Vraag je om hulp?

Authentiek

Authenticiteit is de kunst jezelf te zijn. Wie ben jij, wat motiveert jou en waar wil je het liefste naartoe? Sta jij voor jouw normen en waarden? Accepteer jij jezelf? 

Energie

Hoe is de balans tussen in-spanning en ont-spanning, doen en zijn, aandacht naar buiten en naar binnen? De westerse maatschappij is vol stressvolle momenten. Hoe ga jij daar mee om?

Hoe ga ik te werk en waar bestaat een vitaliteitscoachsessie uit?

Na een korte kennismaking/intake aan de telefoon of via een andere communicatievorm (zoom, whatsapp, mail), doe ik jou een voorstel hoe ik jou het beste kan begeleiden naar een vitaal leven.

Een vitaliteitscoachsessie bestaat uit:

  • Intake (eerste keer is de intake langer) 
  • Evalueren van oefeningen die je hebt gedaan; wat goed ging, wat uitdagend was en wat je verder hebt ervaren (van een vorige sessie)
  • De volgende stap
  • Ontspanningsoefeningen
  • Huiswerk en eventuele nieuwe afspraak

Aanbod

Vitaliteitscoaching

Ademcoaching

Massage

Yoga en Qigong

Contact

Adres
Walmolenstraat 44
1333 CC Almere

contact@estherhadassa.nl
06 – 28 15 51 12

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring